Friday, July 20, 2012

ZAYIFLAMAK MI İSTİYORSUNUZ?














 

 


















































 




SLIM BOOL mide balonu, mide balonu ameliyatı  ile aynı prensibe dayanır.

Tam olarak aynı sonuçları alırsınız.Bu size travma ve operasyon tehlikeleri olmaksızın kilo kaybı anlamına gelir.

SLIM BOOL 50 kez hacminde  ve midede şişme özelliği olan, yemekten 30 dakika önce alınması gereken bir mikropartiküldür. 

Birkaç saniye içinde, mideniz dolu olacaktır ve siz hiç bir şey yemeden, tokluk hissi vericektir.
Daha az yemek otomatik  olarak kilo kaybıdır.

 

 




İlk yemekten ve günden itibaren ortalama günde 1 kg haftada 7 kg verilir.Ama bazı insanlarda 3 hafta içinde 24 kilo verenlerde oldu. Açlık hissetmeden ve çaba sarfetmeden.


 

 




Kesinlikle hayır.Mide balonunu oluşturan bitkisel lif çok hafif ve herhangi bir asit oluşturmaz.Mide yorulmadan 3 saat içinde sindirilir.Bağırsak geçişlerini hızlandırır(elyaf bulunması nedeniyle) ve kolestrol kaybolur.


 

 




Kesinlikle evet.Verdiğiniz tüm kilolar (10, 20, 30 hatta 40 kg) ile vucut şeklinizi alıcak ve bu şekilde zayıf kalmaya devam ediceksiniz.Hiç bir şey bu kadar basit olamaz.


Örneğin haftada birkez SLIM BOOL kullanabilir ve herzaman zayıf ve sağlıklı kalabilirsiniz!


































 

1 mikropartikül ile

saat açlık hissetmiyorum


















 

10 kilo zayıflamak için alınmalıdır

Güçlü tedaviyi satın alın ve 2 mikropartikül SLIMBOOL ile 2 haftadan daha kısa sürede 10 kilo vermenizi sağlar.Hiç açlık hissetmeden her sabah süprizle karşılaşıp yeni kilonuzu ve şeklinizi görünce şaşıracaksınız.İncelen beliniz ve kalçanız kolayca ve zahmetsizce yeni bir boyut kazanacaktır.













 

10 ile 20 kilo arasında zayıflamak için alınmalıdır

Ekstra yoğun tedavi satın alın ve 2 mikropartikül SLIMBOOL alın.İştahı engeller ve 6 saat içinde tokluk hissi verir.Açlık hissi duymadan 2/3 hafta içinde zahmetsizce 10 ila 20 kg zayıflarsınız.Cazibe ve şehvetin verdiği keyifle güne başlayın.













 

25, 30, 40 kilo zayıflamak için alınmalıdır

Radikal tedavi alın ve 2 micropartikül SLIM BOOL alın.Tercihiniz SLIM BOOL mide operasyonu mu, en mantıklı ve güvenli  olanı tercih ettiniz.Bir kaç hafta içinde ameliyatsız, ilaçsız,açlık hissetmeden ,istediğiniz kiloyu kaybederek vucut güzelliğinizi ve sağlığınızı kazanın. Moraliniz yerine gelsin.



 
HEMEN SİPARİŞ VER...

No comments:

Post a Comment