yarım çay bardağı tel şehriye
2 çorba kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı salça
1 adet kabak
1 adet havuç
1 adet kırmızı biber
1 tatlı kaşığı un
5 su bardağı su
Bir tutam maydanoz
Bir tencerede tereyağını eritin. Küp doğranmış kabak ve havucu koyup, 10 dakika kavurun, ince uzun doğranmış kırmızı biberleri ilave edin. 5 dakika daha kavurun. 1 tatlı kaşığı un ilave ederek, 1-2 dakika daha kavurun. Salçayı ekleyin. Bir iki çevirin. Suyu katın. Su kaynayınca, tel şehriyeyi ilave edip, şehriye yumuşayana kadar kaynatın, ince kıyılmış maydanozla servis yapın.
Tweet
Bu makale ile alakali daha fazla yazi bulabileceginiz kaliteli bir site : et suyuna çorba
No comments:
Post a Comment